• Επιλογή Dj για γάμο

  Επιλογή Dj για γάμο

 • Επιλογή Dj για γάμο

  Επιλογή Dj για γάμο

 • Επιλογή Dj για γάμο

  Επιλογή Dj για γάμο

Επιλογή Dj για γάμο

Χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή Dj για το γάμο σας

Αυτό που τα περισσότερα ζευγάρια δεν γνωρίζουν όταν σχεδιάζουν το γάμο τους είναι ότι όταν προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα, επιλέγοντας έναν φθηνό dj, ελλοχεύει ο κίνδυνος η διασκέδαση στη γαμήλια δεξίωση να καταλήξει σε φιάσκο. Πριν πάρετε λοιπόν μια απόφαση που θα μετανιώσετε, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

 1. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένας φτηνός (δωρεάν ή φίλος) DJ να μη φανεί αντάξιος στις απαιτήσεις της γαμήλιας δεξίωσης κι αυτό φτάνει για να καταστρέψει όλο το κέφι.
 2. Έχουμε λάβει άλλωστε αρκετές κλήσεις την τελευταία στιγμή, από απελπισμένα ζευγάρια, που είχαν κλείσει έναν φθηνό DJ ή έναν δωρεάν μέσω κυρίως γνωστών.

 3. Ένας ερασιτέχνης DJ θα επενδύσει λιγότερο στην αποτελεσματικότητα του σε σχέση με έναν επαγγελματία. Ο ερασιτέχνης DJ ασχολείται με τη συγκεκριμένη δουλειά «για διασκέδαση», για χόμπι, και αν κάτι πάει στραβά δεν έχει κάποια ιδιαίτερη επίπτωση για τον ίδιο. Αν ωστόσο αυτό συμβεί σε έναν επαγγελματία DJ, κινδυνεύει η φήμη του. Μια κακή κριτική μπορεί να καταστρέψει την επιχείρησή του και το ξέρει.
 4. Θα προτιμούσατε να είχατε έναν επαγγελματία διασκεδαστή που θα είναι 100% η προσοχή του στραμμένη σε εσάς, θα επενδύσετε στις γνώσεις, τις επιδόσεις και την πείρα του ή την ημέρα του γάμου σας να έχετε κάποιον που απλά θα κάνει το χόμπι του;

 5. Ένας γάμος είναι ένα μοναδικό γεγονός που απαιτεί τις δεξιότητες και την εμπειρία ενός ειδικού dj γάμου, για μια ομαλή, άψογη τελετή και δεξίωση. Ο DJ δεν θα παίξει απλά μουσική στη γαμήλια δεξίωσή σας. Είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό του χρονοδιαγράμματος, ενορχηστρώνοντας την εισαγωγή και τη ροή των γεγονότων, σε συνεργασία με εσάς η με τον διοργανωτή. Είναι αυτός που θα διαχειριστεί τη διάθεση των καλεσμένων σας, παίζοντας το κατάλληλο τραγούδι την κατάλληλη στιγμή.
 6. Κάποτε ένας άπειρος DJ ανακοίνωσε κατά λάθος έναν ειδικό χορό με τη νύφη και τον παππού της, επειδή ξέχασε να ενημερώσει τις σημειώσεις του. Ολόκληρη η οικογένεια άρχισε να κλαίει, επειδή ο παππούς είχε πεθάνει δύο εβδομάδες νωρίτερα.

 7. Οι καλεσμένοι σας δεν θα χορέψουν χωρίς έναν έμπειρο διασκεδαστή που μπορεί να διαβάσει τη διάθεση τους και να κρατήσει το κέφι ζωντανό. Ο dj θα πρέπει να παίξει τα σωστά τραγούδια, στο σωστό χρόνο και με τη σωστή σειρά για να διατηρήσει το κέφι για χορό. Οι αλλαγές στη διάθεση είναι ένα σημαντικό στοιχείο και ο dj θα χρειαστεί να αλλάξει το πρόγραμμα πολλές φόρες.
 8. Εάν δεν μπορεί να πετύχει τη μίξη από το ένα τραγούδι στο άλλο, θα υπάρχουν κενά μουσικής, οι καλεσμένοι δε θα μπορούν να ακολουθήσουν κάποιο συγκεκριμένο ρυθμό κι ενδεχομένως η πίστα του χορού να μείνει άδεια.

 9. Ο MC (ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια που έχει το μικρόφωνο) έχει μεγάλη επίδραση στη διάθεση του κόσμου, άλλοτε προς το καλύτερο κι άλλοτε προς το χειρότερο. Ένας αντιπαθητικός DJ, που μιλάει γρήγορα και χωρίς σκέψη, ενδεχομένως να δυσαρεστήσει τους επισκέπτες σας και να περιορίσει τη διάθεσή τους για πάρτι. Οι επαγγελματίες DJ επενδύουν ακόμα και στη φωνητική τους εκπαίδευση και πρακτική, για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης τους.
 10. Ήμουν μάρτυρας σε ένα περιστατικό που ο DJ έφερε σε δύσκολη θέση το ζευγάρι, όταν άρχισε να αφήνει, άθελά του, υπονοούμενα για τη νύφη στο μικρόφωνο.

 11. Ένας ερασιτέχνης dj δεν έχει την εμπειρία για να αντιληφθεί τα μοναδικά αιτήματά σας, με τέτοιο τρόπο ώστε να εκφράζει πραγματικά την προσωπικότητα και το γούστο σας, και παράλληλα να κρατά τους καλεσμένους σε κέφι και χορό. Ο DJ σας πρέπει να διαβάζει το πλήθος και να έχει την εμπειρία για να δημιουργήσει σύνολα μουσικής γύρω από τις προτιμήσεις σας. Ένας ερασιτέχνης DJ μπορεί να παίξει τα τραγούδια που ζητάτε, αλλά δεν διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία για να τα παρουσιάσει σε ένα ολοκληρωμένο και κεφάτο πρόγραμμα.
 12. Μια νύφη μας είχε πει ότι ζήτησε από τον DJ να παίξει την πρωτότυπη έκδοση του "Sexy Back" στη διάρκεια δείπνου και άφησε πέντε λεπτά χωρίς μουσική μέχρι να αρχίσει το επόμενο τραγούδι. Θέλετε τους επισκέπτες σας στην πίστα όλη τη νύχτα ή είναι αποδεκτό για εσάς να υπάρχουν κενά μουσικής που θα σταματούν το κέφι και το χορό;

 13. Ένας ερασιτέχνης DJ έχει φθηνό εξοπλισμό και δεν έχει εφεδρείες στην περίπτωση που δημιουργηθεί κάποιο τεχνικό πρόβλημα, π.χ. καεί ένα ηχείο ή κοπεί ένα καλώδιο ή υπάρξει πρόβλημα με τον υπολογιστή, πράγμα που σημαίνει ότι αν κάτι πάει στραβά, θα διακοπεί η μουσική και το κέφι στο γαμήλιο πάρτι σας.

 14. DJs που χρεώνουν λιγότερο, επενδύουν λιγότερα χρήματα στον εξοπλισμό τους, που σημαίνει ότι θα ακούσετε κατώτερης ποιότητας ήχο, (που τις περισσότερες φορές είναι κουραστικός για ακρόαση αρκετών ωρών) κατά τη διάρκεια της γαμήλιας εκδήλωσης. Ο επαγγελματίας Dj προμηθεύετε και χρησιμοποιεί ειδικό επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που είναι αναγκαίος για την απρόσκοπτη λειτουργία πολύωρων προγραμμάτων μουσικής, ακούγεται πιο ξεκούραστα, ακόμα και μετά από πολλές ώρες δυνατής μουσικής, αναδεικνύοντας όλο το φάσμα των συχνοτήτων κάθε μουσικής παραγωγής.
Wedding & Party DJ Crete

Επικοινωνία

Αγίου Βασιλείου 17, Πασακάκι, 73100 Χανιά - Κρήτη
6946 235502
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φόρμα επικοινωνίας


Wedding Dj Crete on WeddingWire