• Συχνές Ερωταπαντήσεις

    Συχνές Ερωταπαντήσεις

  • Συχνές Ερωταπαντήσεις

    Συχνές Ερωταπαντήσεις

Συχνές Ερωταπαντήσεις

Παρέχετε μουσικούς και ηχητικό εξοπλισμό για γαμήλιες τελετές;

Ναι, μπορούμε να παρέχουμε τους μουσικούς για το γάμο σας. Αφού σιγουρευτείτε για το μουσικό στυλ που θα θέλατε να ακούσετε ζωντανά (jazz, pop, rock, soul ή παραδοσιακή μουσική της Κρήτης), εμείς θα επιλέξουμε τα κατάλληλα τραγούδια και τους χορευτές που θα πλαισιώσουν το γαμήλιο πάρτι σας. Προσφέρουμε επίσης ένα δεύτερο σύστημα ήχου, που μας επιτρέπει να μεταβούμε γρήγορα από τη γαμήλια τελετή στην υποδοχή των καλεσμένων σας.

Τι εξοπλισμό χρησιμοποιείτε;

Ο DJ Αλέξανδρος χρησιμοποιεί διάφορα επαγγελματικά ηχοσυστήματα που επιλέγονται ανάλογα με τις ηχητικές απαιτήσεις του εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου της εκδήλωσης και το πλήθος των καλεσμένων. Για τον φωτισμό του χώρου της εκδήλωσης χρησιμοποιούνται ειδικά φωτιστικά ή και ρομποτικά για ατμοσφαιρικό - αρχιτεκτονικό ή ρυθμικό φωτισμό. Επιπλέον παρέχονται ασύρματα μικρόφωνα και video projector. Διαβάστε περισσότερα για τον Φωτισμό Γάμου. Η μουσική δισκοθήκη αποτελείται από διάφορες επιτυχίες, από όλα τα είδη μουσικής, από το 1930 μέχρι και σήμερα και ενημερώνεται συνεχώς. Ακούστε δείγματα μουσικών προγραμμάτων από διάφορα είδη.

Πόση ώρα θα παίξει ο DJ μουσική;

Το χρονικό διάστημα που ο DJ θα παίξει μουσική το αποφασίζετε εσείς εκ των προτέρων με την ανάλογη χρέωση. Συνήθως η ψυχαγωγία του γάμου διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες. Εάν κατά τη διάρκεια του πάρτι αποφασίσετε ότι θέλετε ο DJ να παίξει παραπάνω ώρα αυτό γίνεται με επιπλέον χρέωση.

Τι είναι αυτό που κάνει τον DJ Αλέξανδρο να ξεχωρίζει από τους άλλους DJ στην Κρήτη;

Κάθε DJ στην Κρήτη μπορεί να παίξει μουσική για την εκδήλωσή σας. Αυτό που κάνει τον DJ Αλέξανδρο μοναδικό είναι ότι διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο χώρο. Εδώ και 25 χρόνια καλύπτει μουσικά γαμήλιες εκδηλώσεις ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς. Λαμβάνει υπόψη του τις απαιτήσεις σας και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας προκειμένου να οργανωθεί ένα γαμήλιο γλέντι που θα μείνει αξέχαστο τόσο σ' εσάς τους ίδιους όσο και στους καλεσμένους σας.

Πόσο νωρίς θα φτάσει ο DJ πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης;

Ο DJ θα φτάσει μία με δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της εκδήλωσης σας. Ένα συνηθισμένο στήσιμο χωρίς φωτισμό διαρκεί περίπου σαράντα πέντε λεπτά.

Ποιες περιοχές καλύπτετε ως DJ σε γάμους και πάρτι;

Βρίσκομαι στην πόλη των Χανίων και ως dj καλύπτω γάμους και πάρτι που γίνονται σε ολόκληρη την Κρήτη (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιο Νικόλαο) ή ακόμα και στην επαρχία ή σε κάποιο άλλο ελληνικό νησί.

Μπορούμε να διαλέξουμε τη μουσική που θα πλαισιώσει το γαμήλιο πάρτι;

Ναι, μπορείτε να επιλέξετε εσείς τη μουσική που θα σας διασκεδάσει στο γαμήλιο πάρτι σας αφού μας υποδείξετε έναν κατάλογο με δέκα περίπου ή δεκαπέντε τραγούδια. Άλλωστε μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε μια ιδέα για τα μουσικά σας γούστα. Διαθέτουμε επίσης ένα online φύλλο αιτήματος που μπορείτε να συμπληρώσετε με τα τραγούδια που θέλετε να ακούσετε.

Ο DJ μπορεί να λάβει παραγγελίες τραγουδιών από τους καλεσμένους μας;

Βεβαίως! Θα συνεργαστούμε μαζί σας πριν από την εκδήλωση για να καθορίσουμε τη μουσική δομή, τα μουσικά είδη και τις παραγγελίες τραγουδιών που θα θέλατε να παίξουμε. Επίσης οι καλεσμένοι σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μπορούν να ζητήσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν κι εφόσον βέβαια το εγκρίνετε κι εσείς, θα το ακούσουν αμέσως.

Ποιες είναι οι τιμές των υπηρεσιών σας;

Κάθε γεγονός - εκδήλωση είναι μοναδική κι έτσι δημιουργούμε ένα ειδικό πακέτο που αφορά το συγκεκριμένο γεγονός - εκδήλωση. Η τιμή εξαρτάται από την ημερομηνία, τον τόπο του event και τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί.

Τι είδους μουσική παίζετε;

Οι μουσικές μας επιλογές είναι εκτενείς και καλύπτουν όλα τα είδη ελληνικής μουσικής, όπως: Club Dance, Classic Rock, Country, Oldies, Motown, R&B, Disco, και Hip Hop. Έχουμε τα πάντα, από τη δεκαετία του 1930 έως και σήμερα κι απευθυνόμαστε σε όλες τις ηλικίες.

Τι είδους μουσική παίζετε κατά τη διάρκεια του δείπνου και την ώρα του κοκτέιλ;

Μπορούμε να συζητήσουμε εκ των προτέρων ποια είδη μουσικής θέλετε ν' ακούσουν οι καλεσμένοι σας κατά τη διάρκεια του δείπνου ή του κοκτέιλ. Εγώ συνήθως προτείνω κάτι χαμηλών τόνων, όπως η τζαζ, η lounge ή έντεχνη μουσική σε χαμηλή ένταση. Αυτό ωστόσο θα μας το υποδείξετε εσείς.

Πώς θα είναι ντυμένος ο DJ για μια επίσημη εκδήλωση;

Αν πρόκειται για επίσημη εκδήλωση φοράω συνήθως ένα λευκό πουκάμισο, μαύρο γιλέκο και μαύρο παντελόνι. Τους καλοκαιρινούς μήνες τα χρώματα των κουστουμιών είναι πιο ανοιχτόχρωμα. Αν η εκδήλωση είναι λιγότερο τυπική, θα ντυθώ αναλόγως. Αν θέλετε μπορείτε να μου υποδείξετε κι εσείς τι επιθυμείτε να φορέσω.

Μπορεί να παρέχετε ασύρματα μικρόφωνα για την τελετή του γάμου;

Ναι μπορούμε να παρέχουμε μέχρι και δύο ασύρματα μικρόφωνα κατόπιν συνεννόησης για να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της τελετής και της δεξίωσης. Έχω επίσης ένα ενσύρματο μικρόφωνο που έχω κρατήσει ως εφεδρεία (back up).

Έχετε εφεδρείες (back up) για τη μουσική δισκοθήκη σας;

Έχουμε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας σε μουσική ψηφιακή βιβλιοθήκη (Ηλεκτρονικό Υπολογιστή - laptop) και εφεδρικά CD's. Ελέγχουμε τακτικά τα back ups για την περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

Πoια είναι η προκαταβολή που θα χρειαστεί για το κλείσιμο της ημερομηνίας;

Το ποσό αυτό καθορίζεται από την ημερομηνία, τον τόπο του event και τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί, π.χ. ασύρματα μικρόφωνα, video projectors, φωτιστικά - ρομποτικά και ζωντανή μουσική.

Πώς μπορούμε να κλείσουμε τις υπηρεσίες σας ως DJ;

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 6946 235502 ή συμπληρώστε τη φόρμα κράτησης η μπορείτε να έρθετε απευθείας σε επαφή μαζί μας. Θα καταλήξουμε μαζί σ' ένα πακέτο με βάση τις ανάγκες σας, το οποίο θα τιμολογηθεί αναλόγως. Μόλις εγκρίνετε το πακέτο σας θα σας στείλουμε τη σύμβαση. Χρειαζόμαστε μία προκαταβολή 50% για να μας κλείσετε την ημερομηνία που θέλετε.

Πώς μπορούμε να σας πληρώσουμε για τις υπηρεσίες σας;

Μπορείτε να πληρώσετε μεσώ Pay Pal ή μεσω κάποιου λογαριασμού τράπεζας που θα σας δώσουμε εμείς.

Πόσο καιρό πριν απο την εκδήλωση χρειάζετε να κλείσουμε τον DJ;

Προσπαθήστε να κλείσετε τον DJ όσο το δυνατόν νωρίτερα. Συνήθως αυτό γίνεται ένα χρόνο πριν από την ημερομηνία της εκδήλωσης. Συνήθως ο Δεκέμβριος και από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο είναι οι περίοδοι με τις περισσότερες εκδηλώσεις για εμάς.

Ποια είναι η χρέωση για τα διανυθέντα χιλιόμετρα;

Μέχρι και 20 χιλιόμετρα από το κέντρο των Χανίων δε υπάρχει επιπλέον χρέωση. Για παραπάνω χιλιόμετρα υπάρχει μια μικρή χρέωση αφού πρώτα το συζητήσουμε μαζί σας.
Wedding & Party DJ Crete

Επικοινωνία

Αγίου Βασιλείου 17, Πασακάκι, 73100 Χανιά - Κρήτη
6946 235502
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φόρμα επικοινωνίας


Wedding Dj Crete on WeddingWire