• Φωτισμός γάμου - πάρτυ

  Φωτισμός γάμου - πάρτυ

 • Φωτισμός γάμου - πάρτυ

  Φωτισμός γάμου - πάρτυ

 • Φωτισμός γάμου - πάρτυ

  Φωτισμός γάμου - πάρτυ

Φωτισμός γάμου

Φωτισμός

Σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας κομψής ατμόσφαιρας κατά τη διάρκεια του δείπνου ή την προσθήκη ενέργειας στον χώρο κατά τη διάρκεια του χορού παίζει ο κατάλληλος φωτισμός. Τα φώτα τοποθετούνται σε στήλες για να φωτιστεί ο χώρος με χρώμα ή στο πάτωμα διαχέοντας τη λάμψη τους στους τοίχους.

Ατμοσφαιρικός Αρχιτεκτονικός Φωτισμός

Η επιλογή των χρωμάτων στα φώτα είναι αποκλειστικά δική σας. Φανταστείτε τους τοίχους, τις κολώνες, τα φυτά και τα δέντρα που πλαισιώνουν το χώρο της εκδήλωσης να είναι φωτισμένοι με το υπέροχο χρώμα που έχετε επιλέξει ή που αγαπάτε. Είναι προτιμότερο αντί των παλιού στυλ συμβατικών φώτων, να χρησιμοποιηθεί φωτισμός τύπου LED, που θα ελέγχεται από υπολογιστή. Επίσης είναι προτιμότερο να επιλέξετε φωτιστικά που κοιτάζουν προς τα πάνω προκειμένου να πετύχετε ένα κομψό χρώμα (Wash).

Φωτισμός από Ρομποτικές Κεφαλές

Dance Floor Lighting

Τα φωτιστικά ελέγχoνται από εμάς μέσω υπολογιστή, γεγονός που μας επιτρέπει να δίνουμε κάθε στιγμή το καλύτερο αποτέλεσμα:

 • Όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα με διάφορα σχέδια κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης.
 • Δυνατότητα επιλογής του δικού σας φωτισμού όταν κάνετε την είσοδό σας και όταν χορεύετε.
 • Δημιουργία ατμόσφαιρας night club ή συναυλίας.
 • Κατά τη διάρκεια του χορού, τα φώτα μπορούν να προγραμματιστούν και να αλλάξουν τα χρώματα, ανάλογα με το ρυθμό της μουσικής ή να σβήνουν απαλά στα πιο αργά τραγούδια.

Συνήθως εβδομάδες πριν από την εκδήλωση σας, συναντιόμαστε μαζί σας στο χώρο της εκδήλωσης, για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε σχετικά με τη θέση των φωτιστικών ή για να επιλέξετε τα ακριβή χρώματα που επιθυμείτε.

Βίντεο-προβολέας - Οθόνη προβολής

Εάν θέλετε να προβάλλετε ένα βίντεο στη δεξίωση του γάμου σας, μπορούμε να σας παρέχουμε μια μεγάλη οθόνη ή και ένα βιντεοπροβολέα. Μπορούμε να αναπαραγάγουμε ένα DVD, ένα βίντεο από το iPod ή ακόμα και σύνδεση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή για PowerPoint ή iMovie παρουσιάσεις στη μεγάλη οθόνη ή προβάλλοντάς τα σε κατάλληλο τοίχο με τη βοήθεια του βιντεοπροβολέα.

Παραδείγματα Φωτισμού Γάμου σε video

Wedding & Party DJ Crete

Επικοινωνία

Αγίου Βασιλείου 17, Πασακάκι, 73100 Χανιά - Κρήτη
6946 235502
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φόρμα επικοινωνίας


Wedding Dj Crete on WeddingWire